26 november 2010

Sofy tipsar: Free downloads

På sidan Ruffled finns många möjliga kul idéer för att skapa personliga detaljer på sitt bröllop. Mallarna är gratis att hämta hem i pdf för utskrift! Jag har nyttjat några av dessa och ska fundera på var de som bäst passar in hos oss. Kika på denna länk, och fortsätt navigera bakåt på "older posts" för att hitta hela utbudet. Här finns allt från etiketter att sätta på vatten/vinflaskor eller vimplar och tackkort!


4 kommentarer:

Anonym sa...

Sv; Alla har sin egen stil och ögonbrynen får man måla i vilken färg man vill. Herregud vad trångsynt du måste vara. Eller det kanske blir så när man kommer i övergångsåldern. (av bilderna att döma gissar jag på det). Puss kära du
/www.zandrassmink.blogg.se

Sofy sa...

Tack för kommentaren Zandra. Inte tror jag att du har mig kär, ungefär lika lite som jag är i någon övergångsålder eller vill ha någon puss. Självklart får du ha dina ögonbryn hur du vill, men jag tror inte de flesta brudar vill ha dem i den stilen, det var det enda jag berättade i din blogg.

Anonym sa...

Sv; Jag tar alltid bort kommentarer som är nedlåtande. Jag är trevlig, snäll, positiv och lägger ingen energi på negativa saker i min blogg, så det är precis vad jag förväntar mig tillbaka. Skriver någon något så ger jag svar på tal och passar det sig inte så behöver man inte läsa.
/zandrassmink

Anonym sa...

Sv; Någon tog visst illa upp ;) Precis vad jag ville ha ut: Skapa reaktioner.
Tack för länkningen! Uppskattas innerligt!
/zandrassmink