11 oktober 2010

Sofy tipsar: Provät er bröllopsmeny

I helgen var vi på möte hos Sundbyholms slott, och pratade igenom planeringen och ramarna för vår bröllopshelg. Ett jättetrevligt möte där vi kom fram till många bra saker och där allt går att lösa och det fanns en härlig glädje i att ge fin service till sin kund. Sådant gillar vi!




Mötet avslutades med att jag och prinsen provåt delar ur festmenyn och spikade vår bröllopsmeny. Allt var supersmarrigt! Det var en fantastiskt bra grej att proväta menyn för vi fick tillfälle att pyssla lite med rätterna för att göra dem exakt så som vi vill ha dem. Lite mer av det, liten förändring där och litet tillägg här... och på det sättet har vi fått vara med och se till att rätterna blir exakt som VI vill ha dem. Vinerna till blev också bra, där är vi inga experter, men bad att få smaka ytterligare ett alternativ till förrätten och valde då detta alternativ två. Rödvinet till varmrätten blev verkligen pricken över i!

Vi bytte också några ord med slottets franska konditor och såg några bilder på mästerverk till tårtor han skapat. Oj, oj! Nu får vi fundera på goda fyllningar!

Inga kommentarer: