11 augusti 2010

Bröllopsresa - Klart-å-betart!

I morgon är det sex månader kvar till vi blir man och fru och vi har precis bokat och betalt drömbröllopsresan. Två veckor i Whistler. På självaste alla hjärtans dag åker vi på bröllopsresa till Whistler och kommer hem två veckor senare med ett sista dygn i Vancouver.

Hotellet vi bokat är detta: Four Seasons Resort*****, med hela fem stjärnor! Något jag aldrig trott skulle vara möjligt, men då de hade ett superbra erbjudande kostade det inte mer att bo här än på andra alternativ med 3-4 stjärnor. Självklart slog vi till!

Även den enklaste rumstypen (hur enkel den nu kan bli med fem stjärnor) är 51 kvadratmeter, har öppen spis, king size bed, stort badrum med både badkar och dusch samt vardagsrumsdel. Det känns helt overkligt, och väldigt väldigt kul!


Allt är bokat via nätet. Hotels.com och flygstolen.se hjälpte till bra. Grymma sidor som både visar bra priser, gör hela världen bokningsbar och är pedagogiska, lätta och som är förtroendeingivande.

Inför bokningen tog vi även hjälp av denna sida där man kan läsa massor av recensioner av hotellet. Väldigt bra att kika på innan man bestämmer sig. Efter att ha tittat där, samt konsulterat Sara (whistlerstammis) om hotellets läge blev valet lätt. Vi skulle boka Four Seasons.

Vi har sparat, och fortsätter spara, men kommer önska oss saker som förgyller resan i bröllopspresent. Tänk helt basala saker som frukost och liftkort! Perfekt att hotellet är en kedja som finns worldwide och att man kan köpa presentkort online på deras hemsida!

1 kommentar:

Felicitas sa...

Åh, vad HÄRLIGT!!! :D Glad för er skull, det låter underbart! Att jag sen är en person som hellre skulle spendera min bröllopsresa på en tropisk sandstrand är en annan sak, men vi är ju olika och jag är SÅ glad att ni har hittat det som är perfekt för ER!! <3