25 maj 2010

fan, fan, fan

Och nu dog jag lite.

Lokalen som det känts som vi har varit en millimeter från att boka mailade precis. Styrelsen som äger gården hade problem med att vi tänkt servera vin till maten och gör det därför omöjligt för oss att välja dem.

Jag som precis hade andats ut och börjat känna att det ju går att göra något jättebra under tusenlappen per kuvert. Nu får vi plocka upp vår excelfil med alternativ igen, och NÄR ? ska vi hinna åka och titta på fler lokaler? fan. fan. fan.

(Ja, jag vet att det var dumt att tro att vi var på banan utan ett kontrakt, men jag trodde verkligen inte att den biten skulle bli ett problem eftersom det inte alls kommunicerats till oss)

4 kommentarer:

Katja sa...

Nej! vad tråkigt..
Men varför får ni inte servera vin, är de nykterister eller trissar det upp priset för mycket?

Sofy sa...

Katja: Det är styrelsen som äger stället som bestämt att endast ett glas vin till maten är okej. Galet. Vi vill naturligtvis servera mer än så på vår bröllopsfest så nu letar vi vidare. Fiholm är faktiskt kanske ett alternativ... Man kan säga att om det blir så så har du en spekulant på din kontaktlista av leverantörer ;)

Anonym sa...

Blir förvånad att styrelsen till och med godkände ett glas vin. I och med att det är ett frikyrkosamfund (EFK) som äger Hjälmaregården så brukar det vara nolltolerans mot alkohol.

Har du kollat med Strand golfklubb? Kanske är för litet, men dom har renoverat ladan riktigt riktigt fint! Är dock osäker på deras kapacitet som sagt.Har ätit i deras restaurang några gånger och det kan starkt rekomenderas! Hur mysigt som helst!

Lycka till!

Katja sa...

Ok, men vad surt.. att man serverar alkohol betyder ju inte att man ska ha fylleslag. Ja om ni är i Fiholm eller där i krokarna så kan fu få massor av tips på leverantörer :-) Vi fick mängder av tips avv Gustaf och Maria som äger det eftersom vi inte är därifrån själva. Både billigare alternativ och tre rätters osv.

Hur går det i lokalletandet för övrigt?