13 juni 2010

Det ska vara ett vitt hus i slutet på en allé...

Allén ovan är inte densamma som allén nedan. Och det finns en tredje som ytterligare ett alternativ!

Det känns som att vi närmar oss ett beslut, eller i alla fall att vi snart har reducerat alternativen till tre. Idag såg jag två ställen, som båda har sina plus och minus.

Vi måste fundera. Räkna på budgeten och fundera igen. Var hamnar pengarna bäst? Vad krävs för en lyckad fest? Vad är mindre viktigt och vad är avgörande?

Just nu är orden "buss" och "boende" centrala i planeringen. Gillar ni de orden?

3 kommentarer:

frida sa...

Bröllopsbuss är nice, tänkt vilket drag man kan få på dem bussarna med en toastmaster i varje!

Skönt att ni har alternativ.

Mia sa...

Hej, Har kikat in har lite da och da, da jag aven foljer din traningsblogg. Forra aret var jag pa ett brollop pa ett valdigt mysigt stalle. Kanske inte geografiskt ratt for er men tankte anda tipsa om det. Det heter Domle (med tva prickar over o) Herrgard och ligger norr om Karlstad. Alla gaster bodde dar, de har bastu vid en sjo. En huvudbyggnad for frukost, dans etc samt ett "annex" som var mkt vackert. Ljust och luftigt och perfekt for brollops middagen. Man kunde valja pa att vigas dar inne eller utomhus som vara vanner valde. Vadret var mulet med lite regnstank (innan och efter ceremonin) men super mysigt anda. Lycka till med lokalletandet! Kram

sofy sa...

Frida: Ja, det är en härlig grej!

Mia: tack för kommentaren - det är så kul när de som läser ger sig till känna. tack för tipset - jag är dock sprudlande glad idag - vi har närmat oss en lösning!!!